Devoţionalul zilei: “Al Cui Fiu este Acesta?”

1,687 vizualizari

“…pentru noi nu este decât un singur Dumnezeu: Tatăl… şi un singur Domn: Isus Cristos.”

1Corinteni 8:6

jesus-christ-superstar-L-Tia8Yh

În cele din urmă, într-un fel sau altul, sau la un timp sau altul, vom fi confruntaţi cu întrebarea aceasta: Ce crezi tu despre Cristos? Al cui Fiu este El? Dacă Isus Cristos nu este Care a pretins că e, El e un înşelător sau un egomaniac. Noi trebuie să răspundem la această întrebare cu credinţă şi acţiune. Noi nu trebuie doar să credem ceva despre Isus, dar trebuie să şi facem ceva în privinţa Lui. Trebuie să ÎL acceptăm sau să ÎL refuzăm.

Isus a făcut clar cine era El, şi de ce a venit în lume. El i-a întrebat pe ucenicii Săi: “Cine zic oamenii că sunt Eu?” Ei i-au spus o serie de denumiri la nivel uman. Atunci Isus s-a întors la ei şi i-a întrebat: “Dar voi, cine ziceţi că Sunt?” După care Petru a replicat cu afirmaţia istorică: “Tu eşti Cristosul, Fiul Dumnezeului Celui Viu!” (Matei 16:13-16)

Acesta este culmea credinţei. Acesta este vârful încredinţării. Aici credinţa fiecăruia trebuie să se odihnească dacă speră la salvare. Cristos este inevitabil ! Tu tot trebuie să te decizi: “Ce să fac cu Isus?”

Rugăciunea zilei:
Tu eşti Cristosul, Doamne Isuse, Fiul Dumnezeului Celui Viu! În adorare mă închin Ţie, Salvatorul meu.

Sursa: Billy Graham.org

 

You may also like...