Devoţional cu Billy Graham: “Culori adevărate”

1,117 vizualizari

“Căci Dumnezeu vede purtarea tuturor…”
Iov 34:21

480042_10153027107900328_1229264156_nExistă o istorioară veche care povesteşte despre un porc… Fermierul a adus porcul în casă. I-a facut baie, i-a lustruit copitele, l-a dat cu Chanel No.5, i-a pus o panglică în jurul gâtului şi l-a pus în sufragerie. Porcul arăta bine. Pentru câteva minute, el a fost un animal de companie drăguţ şi prietenos. Dar imediat ce uşa a fost deschisă, porcul a părăsit sufrageria şi a sărit în prima baltă cu noroi găsită. De ce? Fiindcă el era încă porc la inimă. Natura sa nu a fost schimbată. El a fost schimbat la suprafaţă, dar nu în interior…

Poţi lua un om – îmbracă-l, pune-l pe primul rând în biserică şi va arăta aproape ca un sfânt. Poate să îi înşele chiar şi pe cei mai buni prieteni pentru un timp, dar pune-l în biroul său sau în club sâmbătă seara şi vei vedea cum adevărata sa natură iese iarăşi la suprafaţă. De ce acţionează în felul acesta? Fiindcă natura sa nu a fost schimbată. El nu a fost născut din nou.

Rugăciunea zilei:

Atotputernicule Dumnezeu, există momente când dezonorez umblarea mea creştină şi alunec din nou în noroi. Curăţeşte-mă şi întăreşte-mă, de dragul Lui Isus.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...