Galerie Foto,  Slides,  Ştiri interne

Premieră la Chișinău: Ziua Mulțumirii 2014 în imagini FOTO

FOTO: Oleg Tamciuk/Ziua Mulţumirii 2014
FOTO: Oleg Tamciuk/Ziua Mulţumirii 2014

În premieră, Uniunea Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova a sărbătorit Ziua Mulțumirii în centrul orașului. Duminică, 12 octombrie peste 2000 de creștini și-au dat întâlnire în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet pentru a mulțumi și lăuda pe Dumnezeul Cerului și al pământului pentru toate binecuvântările revărsate din plin peste noi.

Decorul frumos amenajat pentru sărbătoare a fost o demonstrație reală, că Dumnezeul nostru se îngrijește an de an de nevoile noastre. Binecuvântează pământul cu pâine, ne binecuvântează cu ploaie, ne oferă toate condițiile necesare pentru o viață împlinită pe care să o închinăm în totalitate doar Lui.

În program au fost implicați corul de bărbați din Germania, fanfara Bisericii Baptiste “Betel” din Chişinău, formaţia “Blajenstva”. Cu mesaje de încurajare şi motivare la mulţumire au salutat mulţimea: Episcopul UBCEB, Ion Miron, secretarul general al UBCEB, Nicolae Vozian, pastorul şi deputatul, Valeriu Ghileţchi, preşedintele Asociaţiei bisericilor Slavone din SUA, Alexandr Sipco şi alţii.

Evenimentul a fost un prilej unic de aduna creştinii din mai multe biserici la o adunare comună, moment în care participanţii s-au bucurat de părtăşie şi multă hrană duhovnicească.

Mai multe detalii din atmosfera sărbătorii, lăsăm să vă spună imaginile FOTO realizate de Oleg Tamciuk.