Slides,  Ştiri interne

“Mai este prezentă slava lui Dumnezeu în casele noastre?” – seminare de ucenicie pentru surorile din Chișinău și Hâncești

La data de 15 februarie, în incinta bisericii “Vocea Adevărului” a avut loc întâlnirea surorilor din comunitatea Chișinău. Peste 100 de surori au avut parte de părtășie, rugăciune și au studiat împreună cuvântul lui Dumnezeu.

Femeile prezente la seminar au fost ghidate de surorile Cristina Pochidco, Ina Bulgac, Tatiana Nedelciuc și Ala Verenciuc ca să se aprofundeze în cuvântul Domnului cu privire la slava Lui. Scopul acestui eveniment a fost creșterea spirituală a participantelor  prin studierea Scripturii, totodată surorile având la îndemână și Ghidul de studiu biblic pentru surori: Femeile de ieri – impact peste veacuri ( Femei fără nume 2020) .

Sora Cristina Pochidco a relatat că: “Biblia menționează multe femei ale căror nume nu sunt cunoscute, dar datorită lor noi am aflat mai multe despre numele lui Dumnezeu”, iar sora Lidia Malancea a menționat că: ”Smerenia este humusul care face să crească planta mulțumirii. Deci, să fim mulțumitori și să ne smerim în fața Domnului”.

O atenție deosebită a fost acordată rugăciunii, care a fost exprimată sub diferite forme: în grupuri, în comun, individuale, dar întotdeauna sincere, cu deplină credință și dorință de schimbare.

În același timp, a fost organizat seminarul cu scop de ucenicie în comunitatea Hâncești, la care au vorbit Mariana Șeremet, Leila Sorbală, Daniela Zamșa și Maria Meleștean, care au încurajat surorile să slujească cu dedicare, ca acestea la rândul lor să răspândească slava lui Dumnezeu oriunde se află. La seminar au fost prezente 130 de surori. Programul a fost diversificat de grupul de laudă “Ghetsimani” din Dancu și păstorul Daniel Ford din biserica “Maranata”, Hâncești.

Prin aceste seminare cu scop de ucenicie, surorile din întreaga țară sunt încurajate și motivate să trăiască după exemplul lui Hristos, să fie tari în rugăciune și să investească în Împărăția cerească. Slăvit să fie Dumnezeu prin aceste evenimente menite să-i apropie pe copiii Lui.