Conferinţa Naţională de rugăciune la tabăra „El-Şadai” Cimişlia

4,895 vizualizari

În premieră, echipa “Hristos pentru toţi”, împreună cu echipa„El-Şadai” organizează o conferinţă naţională de rugăciune la care sunt invitaţi toţi doritorii să mijlocească pentru binecuvântarea şi mântuirea ţării. În perioada 22-24 august, veniţi împreună să mijlocim pentru Republica Moldova, pentru familiile noastre şi pentru generaţia de azi, care va fi biserica de mâine. 

Evenimentul are ca mottou: „Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi-i voi tămădui ţara”. 2 Cronici 7:14

Scopul acestei întâlniri de rugăciune are ca perspectivă construirea „Zidurilor de rugăciune” în care 24/24 să fie implicate în rugăciune 168 de persoane. Aceasta presupune ca fiecare oră din cele 7 zile ale săptămânii să fie acoperită de un străjer în rugăciune.

Vorbitorii evenimentului sunt: episcopul Uniunii Bisericilor Evanghelice Baptiste, Ion Miron, pastorii bisericii „Isus Salvatorul”, Vitalie Fedula şi Anatol Marandiuc, şi evangheliştii Vasile Chigai şi Ion Cheptene.

La conferinţă sunt aşteptaţi circa 150 de participanţi din toată ţara. Timp de trei zile vom sta pe genunchi cerând binecuvântarea Domnului peste ţară, pentru biserică, pentru fiecare sat şi comunitate în parte. Veniţi împreună să ne îmbărbătăm şi să stăruim în rugăciune. Pentru cei veniţi de la distanţă va fi asigurată cazarea.

Pentru mai multe detalii apelaţi:

Nicolai Sîli: 069217202

Ludmila Boldişor: 069838423

You may also like...