Devoţionalul zilei: “Cea mai măreață lucrare a Lui Cristos”

1,166 vizualizari

”Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile cerești.”
Efeseni 6:12

pitching

Isus a lucrat toată viața Sa. Dar cea mai mai lucrare pe care El a făcut-o nu a fost în atelierul de tâmplărie, nici la sărbătoarea nunții din Cana unde a transformat apa în vin. Cea mai măreață lucrare pe care a făcut-o Isus nu a fost când El a dat vedere orbilor, auz surzilor, când a făcut pe muți să vorbească și pe morți să învie. Cea mai mare lucrare care a făcut-o Isus nu a fost atunci când ne-a învățat ca Unul care avea autoritate, sau când îi ataca pe farisei pentru ipocrizia lor. Cea mai măreață lucrare care a făcut-o Isus nu a fost în uimitorul program etic pe care l-a prezentat umanității – programul care a devenit fundamentul culturii vestice. Care a fost, dar, cea mai măreață lucrare a Sa?

Cea mai măreață lucrare a fost înfăptuită în acele trei ore întunecate de pe calvar. Cea mai mare lucrare a Lui Isus a fost că a murit pentru noi.

Rugăciunea zilei:

Trebuie să înfrunt bătăliile vieții, dar știu că nu le voi înfrunta fără Tine, Tată ceresc.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...