RO / RU

Devoţionalul zilei: “Așa cum sunt”

750 vizualizari

”…și v-ați îmbrăcat cu omul cel nou, care se înnoiește spre cunoștință, după Chipul Celui ce l-a făcut.”
Coloseni 3:10

iStock_000002325846Small

O blondă cu părul lung de la o universitate din sud părea să se bucure de o viață de student satisfăcătoare, când notele ei au început să coboare. ”Viața a devenit o listă lungă de neplăceri”, mărturisea ea ulterior. ”Nu sufeream de depresie, dar nici nu mă bucuram de viață. Explodam la cele mai mici lucruri. Am întlnit niște tineri care păreau că știu ceva ce eu nu știam, dar nu puteam înțelege. Am fost la mai multe întâlniri, și într-o seară vorbitorul a spus că noi nu putem câștiga dragostea Lui Dumnezeu. El ne primește așa cum suntem. Atunci am înțeles că nu trebuia să am un anumit număr de ore cu fapte bune. De fapt, trebuia să devin disponibilă. Prin credință, a trebuit să îL las pe El să preia controlul. Toate s-au aranjat la locul lor când L-am acceptat pe Cristos ca Salvator personal. Știu că Dumnezeu este cu mine în orice fac. Viața mea a căpătat o nouă dimensiune.”

Are și viața ta această nouă dimensiune? Este posibil! Începe acum cu Isus Cristos! Când vei face acest început, va fi primul tău pas spre îndeplinirea satisfacerii personale, a sensului și bucuriei personale.

Rugăciunea zilei:

Tată iubitor, Te rog, prin credință, să preiei controlul asupra vieții mele – adu-mă aproape de Fiul Tău, Salvatorul meu, Isus Cristos.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...