RO / RU

Devoţionalul zilei: “Asigurarea Lui Dumnezeu”

974 vizualizari

”Știm, în adevăr, că dacă se desface casa pământească a cortului nostru trupesc, avem o clădire în cer de la Dumnezeu, o casă care nu este făcută de mână, ci este veșnică.”
2 Corinteni 5:1

Aug-22-DD

Pentru creștin, moartea este înlocuirea cortului cu o clădire. Aici noi suntem pelerini, trăind într-o casă fragilă și șubredă; predispuși la boală, durere și pericol. Dar la moarte noi schimbăm acest cort distrus, fărâmat cu o casă care nu este făcută cu mîinile, care este veșnică, în ceruri.

Călătorul rătăcitor la moarte vine acasă și primește un palat care nu se va deteriora niciodată. Crezi tu că Dumnezeu, care a avut atâta grijă de cei în viață, nu s-a asigurat și pentru cei ce mor? Biblia spune că noi suntem străini pe un pământ străin. Lumea aceasta nu este casa noastră; cetățenia noastră este în ceruri. Când un creștin moare, el merge în prezența lui Cristos. El merge în cer, să petreacă eternitatea cu Dumnezeu.

Rugăciunea zilei:

Dragă Doamne, păstrează-mi în minte că, fiind copil al Tău, casa mea adevărata nu este pe acest pământ, ci într-o zi voi schimba acest cort pe o casă făcută de Tine în ceruri.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...