RO / RU

Serviciul comun de rugăciune la “Betel” (GALERIE FOTO)

2,801 vizualizari

DSC09529-001

Sâmbătă, 01 august, membrii mai multor Biserici Baptiste din Chişinău s-au întâlnit la un serviciu comun de rugăciune la “Betel”. Motivul întâlnirii a fost mijlocirea în rugăciune pentru evenimentele planificate pe agenda Anului Înnoirii Spirituale 2015.

DSC09528-001

Cele mai importante evenimente care vor marca ultima sută de metri din Anul Înnoirii Spirituale sunt: Conferinţa de Tineret: “Înnoire Spirituale” din 15-21 august la Vadul lui Vodă şi Ziua Mulţumirii 2015 cu Sammy Tippit care se va desfăşura în perioada 17-18 octombrie la Manej.

DSC09476-001

La serviciul de rugăciune a participat conducerea Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste. În program a fost implicat corul de bărbaţi a Bisericii “Gheţsimani”, pastorită de vice-episcopul UBCEB, Alexandru Goncearuc. Atmosfera sublimă de închinare prin cântările colare şi solo, a copleşit inimile, pregătindu-le pentru proşternare totală în rugăciune.

DSC09467-001

Pastorul responsabil de Comunitatea Chişinău, Serghei Ghermanov a prezentat pe rând fiecare departament implicat în procesul de organizare a celor două evenimente, motivând audienţa la rugăciune.

DSC09525-001

Printre motivele de rugăciune, înălţate pe genunchi cu lacrimi fierbinţi şi adorare s-au  numărat:

  • Resursele financiare necesare pentru Conferinţa de Tineret 2015
  • Pentru cei 9 vorbitori invitaţi: Ion Miron, Viorel Iuga, Vitalie Corcevschi, Samy Tuţac, Alexandru Gîrbu, Vlad Crîznic, Natan Mlădin, Veaceslav Sîrbu, Valeriu Ghileţchi.
  • Pentru posibilităţi tehnice şi financiare să filmăm şi să transmitem LIVE evenimentul
  • Pentru tinerii care vor veni la acest eveniment să îşi deschidă mintea şi inima ca să trăiască o reală înnoire spiritual

DSC09561-001

Serviciul de rugăciune a fost încheiat cu un mesaj din partea episcopului Uniunii Baptiste, Ion Miron, pe care îl puteţi urmări aici în format VIDEO.

Următorul serviciu comun de rugăciune a Bisericilor Baptiste din Chişinău va avea loc pe 05 septembrie, înainte de prima duminică în care vom lua Cina Domnului, care a fost stabilită ca Zi Naţională de Post şi Rugăciune.

DSC09536-001

 Urmăriţi o galerie foto mai detaliată mai jos:

You may also like...