Devoţionalul zilei: “O lume nouă”

1,118 vizualizari

“Dar, după cum este scris: “Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.”
1 Corinteni 2:9

iStock_000004213862Small

La sfârșitul Bibliei găsim aceste cuvinte:”Apoi am văzut un cer nou și un pământ nou; pentru că cerul dintâi și pământul dintâi pieriseră.” O lume nouă vine! De fiecare când ne rugăm rugăciunea Tatăl nostru ”Vie Împărăția Ta”, ar trebui să ne aducem aminte că rugăciunea va avea răspuns. Cerul este descris ca o nouă creație în care noi ne vom vom mișca în trupuri noi, vom avea nume noi, vom cânta cântece noi, vom trăi într-un oraș nou, într-o formă nouă de guvernământ, și provocați de ideea eternității cu o justiție socială pentru toți. Paradisul pe care omul l-a pierdut va fi recâștigat, dar va fi mai mult de atât. Nu va fi cel vechi reparat, peticit și refăcut. Când Dumnezeu spune:”Iată, Eu fac toate lucrurile noi”, accentul este pe toate lucrurile. Într-o zi noi vom trăi într-o lume nou-nouță. Secole în urmă apostolii se salutau unii pe alții cu cuvântul ”Maranata” – Domnul vine.

Rugăciunea zilei:

Folosește-mă, Salvatorule, să grăbesc Maranata, așa cum le spun altora că ei tot pot fi făcuți noi prin dragostea Ta divină.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...