DESCHIDEREA oficială a casei de tip familial din Colibași VIDEO

4,134 vizualizari

IMG_2307

De Ziua Internațională a Copilului 2015, Uniunea Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova în colaborare cu Fondul “Poduri în viaţă” a deschis oficial prima casă de tip familial din satul Colibaşi şi a pus temelia pentru construcţia celei de-a doua case cu aceşaişi destinaţie. În prima casă, vor fi găzduiţi 12 copii orfani sau din familii vulnerabile.

Prima casă de tip familial din Colibaşi are deja stăpâni, familia Gheorghe şi Galina Maranda. Cei doi soţi au doi copii biologici şi doi adoptaţi. Familia Maranda a fost binecuvântată prin rugăciune la această slujire de preşedintele Misiunii “Purtătorii de Speranţă. Est”, Henri Bek.

IMG_2325

Prezent la eveniment, episcopul UBCEB, Ion Miron a declarat că acest eveniment este o împlinire a poruncii lăsate de Dumnezeu Bisericii: “Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume”. Iacov 1:27

La evenimentul de deschidere au participat şi reprezentanţi ai autorităţilor publice din raionul Cahul. Întreg serviciul festiv de la acest eveniment îl puteţi urmări în fişierul video înserat mai jos.

You may also like...