Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Capodopera Lui Dumnezeu”

“…duceţi până la capăt mântuirea voastră…”
Filipeni 2:12

just married

Nu e nevoie de nici un sondaj pentru cei care au vorbit cu tinerii să înţeleagă devastarea la care îi aduce activitatea sexuală permisivă. Devine un cancer în corpurile, minţile şi caracterele celor care se complac în ea, aproape fără excepţie. Există şi alte victime, martori inocenţi ca părinţii, bunicii, prieteni de familie, învăţători şi sfătuitori, toţi mult mai îngijoraţi decât îţi poţi închipui. Ei vor ce e mai bine pentru tine. Orice altceva decât o călătorie maritală fericită le produce durere. Înţelepciunea anilor lor spune că relaţiile premaritale sunt întotdeauna o greşeală.

Biblia spune că Dumnezeu a creat sexul. El a creat “bărbat şi femeie!”. Apoi scrie:’’Dumnezeu s-a uitat la tot ce a făcut şi iată că erau foarte bune’’. Aceasta include atracţia sexuală naturală între bărbatul şi femeia pe care El i-a creat. Prin urmare, sexul nu este păcat! Este darul Lui Dumnezeu pentru rasa umană. Este pentru procreare; pentru plăcere în limitele căsniciei; pentru împlinirea dragostei celor căsătoriţi.

Rugăciunea zilei:

Toate darurile care ni le-ai dat sunt pentru ca noi să ne bucurăm, conform poruncilor Tale, Tată ceresc. Ţine-mă întotdeauna conştient de învăţăturile Tale.

Sursa: Billy Graham.org