Devoţionalul zilei: “Unde este speranţa ta?”

1,144 vizualizari

“Pe care o avem ca o ancoră a sufletului; o nădejde tare şi neclintită, care pătrunde dincolo de perdeaua dinlăuntrul Templului…”
Evrei 6:19

Protection

În ce îţi pui speranţa ta pentru viitor? În guvernul ţării tale, în sistemul educaţional, într-un plan sau o organizaţie? Speranţa mea este într-o Persoană, Domnul Isus Cristos, care stă la mâna dreaptă a Lui Dumnezeu. Eu am speranţă şi ştiu că merg în cer. Şi chiar aici şi acum, în viaţa aceasta, am prezenţa Lui Dumnezeu să mă ajute.

Să presupunem că nu am avea Biblia. Să ne închipuim că nu ar fi crucea, nici salvarea, nici mormântul gol. Să presupunem că nu avem altceva de care să ne agăţăm decât ’’ Fă tot ce poţi, încearcă să aduni lucrurile la un loc, fă ceea ce poţi.’’ O, dar noi avem o speranţă. Există un plan pentru răscumpărare, un plan pentru viitor. Noul Testament este o Carte captivantă de citit, este atât de plin de speranţă şi aşteptări. Şi Dumnezeu este interesant de tine!

Rugăciunea zilei:

Citind Cuvântul Tău, Tată ceresc, înţeleg că lumea şi toate durerile ei sunt atât de trecătoare. Inspiră-mă să ajung la alţii cu mesajul Tău de speranţă.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...