Devoţionalul zilei: “Prezenţa Sa care locuieşte în noi”

1,314 vizualizari

“…şi să cunoaşteţi dragostea Lui Cristos, care întrece orice cunoştinţă, ca să ajungeţi plini de toată plinătatea Lui Dumnezeu.”
Efeseni 3:19

5-25-His-Indwelling-Presence

Pentru a aprecia arta, cineva trebuie fie să se nască cu un simţ artistic sau să îl dezvolte prin exersare.Numai foarte puţini oameni au un simţ înnăscut al culorii, formei şi armoniei. Pentru aceştia, dragostea pentru artă vine natural. Fără un simţ artistic în sufletul cuiva, vizitarea unei galerii de artă poate deveni o alegere plictisitoare. Deasemenea, pentru a aprecia muzica bună, trebuie să ai muzica ’’în tine’’ sau să îl dezvolţi. Fără un simţ de apreciere al muzicii, probabil vei adormi în timpul unui concert simfonic sau la o performanţă a Operei Metropolitane. Tot aşa este şi cu lucrurile Lui Dumnezeu.

Dacă Dumnezeu nu este în tine, vorbirea despre El va deveni plictisitoare şi lipsită de vitalitate. Biserica poate deveni monotonă şi Biblia o carte obositoare dacă Duhul Sfânt nu îţi luminează sufletul cu prezenţa Sa pătrunzătoare. Lucrul minunat este că Dumnezeu a plănuit viaţa în aşa fel, ca dacă inimile noastre sunt moarte faţă de lucrurile spirituale, să poată fi făcut ceva în privinţa aceasta.

Rugăciunea zilei:

Dumnezeule Atotputernic, fie ca zilnic să vin la Tine şi să fiu umplut cu dragostea Lui Cristos.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...