Video

Vitalie Carabeț te invită la Conferințele de Apologetică cu Livius Percy (VIDEO)

Noi tinerii suntem părinții și bunicii de mâine. Ce învățăm astăzi, vom transmite mai departe copiilor, copiilor noștri. Noi am primit credința de la înaintașii noștri, iar acum trăim vremuri în care trebuie să învățăm cum să ne apărăm ce am primit și mai mult decât atât să învățăm cum să o transmitem mai departe.

Liderul Național de tineret în cadrul Uniunii Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste, Vitalie Carabeț vă invită la evenimentele de Apologetică cu Livius Percy.

În premieră, în perioada, 26-29 septembrie lansăm Şcoala de Apologetică la Bălţi. Discutăm la prima conferinţă despre: “Bătălia pentru minte. De ce trebuie să ne apărăm credinţa”.

În perioada, 03-05 octombrie, vă invităm la cea de-a III-a Conferinţă Naţională de Apologetică cu tema: “Nu am destulă credinţă ca să fiu ateu”! Vă aşteptăm cu drag la biserica “Isus Salvatorul” din Chişinău pe str. Sfântul Ilie 41.

Pentru participare este nevoie de înscriere prealabilă. Vă rugăm să ne contactaţi printr-un mesaj privat la următoarele contacte:

068685682

doinabejenaru87@gmail.com

scoaladeapologetica@gmail.com