Obama a mulţumit creştinilor pentru munca misionară la tradiţionalul Mic Dejun de Rugăciune înainte de Paşte (VIDEO)

1,140 vizualizari

article_2604309_1d1cedd200000578_102_634x483_97965800Activitatea misionară a creştinilor a fost apreciată de preşedintele SUA, Barack Obama la Micul Dejun cu Rugăciune, organizat anual la Casa Albă în pragul sărbătorii de Paşti, scrie ştiricreştine.ro.

"Nimeni nu trebuie să se teamă că i s-ar putea întâmpla ceva atunci când se întâlneşte cu alţi credincioşi. Creştinii trebuie să se poată ruga fără riscuri. Ei trebuie să fie capabili să se adune în părtăşie şi rugăciune, fără să rişte cu viaţa lor", a spus Obama în mesajul lui.

Micul Dejun cu Rugăciune înainte de Paşte este o tradiţie cu istorie lungă în SUA. La această întâlnire participă congresul american, senatul, liderii confesiunilor din toată ţara şi conducerea de vârf a SUA.

SUA este un furnizor în masă de misionari. Peste 90% din misionarii din întreaga lume sunt de origine americană. Copiii şi creştinii americani sunt educaţi şi antrenaţi în diferite activităţi de susţinere a misionarilor, ceea ce contribuie la numărul masiv de misionari din această naţiune, dar şi a multor proiecte susţinute financiar de bisericile şi creştinii din SUA.

Practicarea Micului Dejun cu Rugăciune începe să treacă oceanul şi să prindă rădăcini şi în alte ţări, printre care şi Republica Moldova.

You may also like...