Ordinare în biserica «Emanuel» din satul Talmaza

399 vizualizari

O adevărată ploaie de ordinări a avut loc în ultima perioadă în frățietatea noastră. Se pare că niciodată în istoria nu am avut atâțea slujitori ordinați cum avem în zilele noastre. Este un motiv de mulțumire însoțit și de speranța creșterii și extinderii lucrării spirituale.

Pe data de 12 septembrie în biserica «Emanuel» din satul Talmaza a avut loc consacrare în slujire a doi frați: pentru slujba de păstor fratele Victor Dobânda și pentru slujba de diacon fratele Iurii Lutenco. Biserica a fost în sărbătoare și L-a lăudat pe Domnul pentru modul în care a răspuns la rugăciunile comunității.

Slujba de ordinare a fost condusă de păstorul responsabil pe regiunea Căușeni fratele Igor Șeremet. Cuvântul Domnului a fost predicat de episcopul adjunct Serghei Ghermanov, iar fratele Alexandru Iurco, păstor din Olanești a avut un îndemn pentru noii lucrători. De asemenea în cadrul serviciului de ordinare biserica locală a mulțumit Domnului pentru roadele din acest an.

Ne rugăm în continuare ca odată cu creșterea numărului de slujitori în bisericile din frățietatea noastră sa se extindă și Împărăția Lui.

You may also like...