Devoţionalul zilei: “Singurătatea”

987 vizualizari

“Inima și carnea mea strigă către Dumnezeul Cel viu.”
Psalmul 84:2

iStock_000001935364Small

Singurătatea este una dintre marile probleme pe care oamenii le înfruntă astăzi. Este o cauză principală a suicidului – al treilea ucigaș de tineri din Statele Unite. Oamenii simt diferite feluri de singurătate. Una dintre cele mai comune este singurătatea fizică. Apoi mai există singurătatea cauzată de suferință. Mulți oameni experimentează singurătatea în societate. Mai este singurătatea cauzată de tristețe, vină și condamnare.

Fiecare dintre noi simte uneori lipsa Lui Dumnezeu. Unii o numesc singurătate cosmică. Nu știm ce este aceasta. Ne face neliniștiți. Vedeți, omul a fost creat pentru Dumnezeu, iar fără Dumnezeu, el este singur. Dar Isus bate la inima inimii noastre, spunând: “Vreau să intru. Lasă-Mă înăuntru.” El nu împinge ușa. Noi trebuie să o deschidem și să îL invităm înauntru. Atunci, El intră și noi nu vom mai fi niciodată singuri.

Rugăciunea zilei:

Doamne Isuse, îmi aduc aminte de agonia zilelor mele fără Tine. Condu-mă la oamenii singuratici care au nevoie să experimenteze bucuria prezenței Tale.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...