INVITAŢIE pentru mass-media la Ziua Mulţumirii 2015

2,209 vizualizari

web fara cuvintul INVITATIE_jpg

Stimaţi reprezentanţi ai presei, Bisericile Baptiste din Municipiul Chişinău şi suburbii vă invită la sărbătoarea anuală Ziua Mulţumirii 2015. Evenimentul va fi găzduit de Manejul de Atletică Uşoară, aflat pe str. Andrei Doga, 26 în perioada 17-18 octombrie curent.

La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 3000 de persoane. În program participă corul unit al Bisericilor Baptiste din Chişinău, interpeţii Andrei Jilihovschi, Marin Pavliuc, Alexandru Popov, Not an Idol şi alţii.

Invitatul special al evenimentului este evanghelistul Sammy Tippit, născut în 1947 în Baton Rouge, Louisiana – SUA. În 1964, după participarea la un grup de studiu din Louisiana în cadrul Naţiunilor Unite este decernat cu titlul de: „Cel mai remarcabil speaker pentru tineri din America de Nord”. În 1070 a fondat Misiunea: „Dragostea lui Dumnezeu în Acţiune” în 1970, care astăzi poartă numele de Sammy Tippit Ministries.

IMG_1024

Este autorul la peste 15 titluri de carte, a predicat pe cele mai mari stadioane din lume, în peste 80 de ţări. A organizat “Festivalul Internațional pentru Tineretul Comunist” în 1973. A călătorit des în țările dominate de comunism, participând la evenimente în masă în perioada 1973 – 1988.

Sărbătoarea Mulţumirii este o poruncă Biblică, instituită încă în Vechiul Testament. Scopul sărbătorii este să aducem slavă şi mulţumire lui Dumnezeu, pentru grija pe care ne-o poartă zi de zi. Mulţumire pentru roadele pământului. Totodată, Ziua Mulţumirii a fost instituită cu scopul de a atrage atenţia oamenilor din jur că trebuie să fie recunoscători lui Dumnezeu pentru ce ne oferă.

Vă aşteptăm la Manejul de Atletică Uşoară, sâmbătă şi duminică, 17-18 octombrie, de la ora 17:00 să sărbătorim împreună Ziua Mulţumirii.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta:
www.baptist.org.md/ro
doina.bejenaru@gmail.com
068685682

You may also like...