Anunțul evenimentelor,  Ştiri interne

Conferinţă Medicală cu Livius Percy: “Suferința – o perspectivă medico – biologică, socială și teologică”

Livius Percy

Sâmbătă, 10 octombrie 2015, Biserica “Speranţa” din Chişinău găzduieşte Conferinţa Medicilor Creştini cu tema: “Suferința – o perspectivă medico – biologică, socială și teologică. Eutanasia – este o soluție bună?”. Evenimentul este organizat de Comunitatea Religioasă Societatea Medicilor Creștini “Emanuel” şi are ca invitat doctorul în ştiinţe, Livius Percy din SUA şi Preşedintele CR SMC “Emanuel”, Liviu Gusac.

Participanţii se vor bucura de: program muzical, mărturii şi experienţe, prelegeri ştiinţifice şi soluţii la dilemele etice în practica medicală atunci când ajungem la capitolul eutanasie.

Programul se va desfăşura între orele: 09:00-17:00, pe strada Bucuriei 8. Participanţii pot ajunge la destinaţie cu microbuzele: 108, 103, 174, 171, 135.

Taxa de participare constituie:

Medici – 100 lei
Asistente medicale – 50 lei
Studenți mediciniști – 25 lei

Cu acest suport material vor fi acoperite cheltuielile legate de organizarea mesei și a conferinței. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de e-mail: emanuel.clinica@gmail.com sau la numărul de telefon 022210737

Livius Percy este doctor în ştiinţe chimice şi Doctorand în apologetică creștină; Președinte Romanian Missionary Society, Wheaton, IL, USA; Consultant în Rezonanță Magnetică Nucleară, Charlotte, NC, SUA. Conferențiar pe teme de știință, etică și apologetică creștină în Statele Unite, România, și Republica Moldova.