Devoţionalul zilei: “Sfinţenia căsătoriei”

1,471 vizualizari

“Voi umbla cu inima fără prihană în mijlocul casei mele…”
Psalmul 101:2

young famili

În ceremonia căsătoriei, după ce sunt spuse jurămintele, preotul remarcă solemn şi cu respect: “Ce a unit Dumnezeu omul să nu despartă.” Nu este Dumnezeu a treia parte într-o căsătorie? Nu ar trebui El să fie luat în considerare în căsnicie şi în casa care rezultă din acel mariaj? Dacă Dumnezeu se alătură cuplului la început, nu ar trebui să fie recunoscută prezenţa Sa în casă în mod continuu? Multe case astăzi sunt pe marginea prăpastiei fiindcă L-au lăsat pe Dumnezeu afară din imaginea casei.

Cu ciocnirea personalităţilor în structura familiei, trebuie să existe o forţă integratoare, iar Dumnezeul Cel Viu este această Forţă! Multe cupluri cred ca dacă ar avea o casă mai bună, o slujbă mai bună, sau dacă ar locui în alt cartier, viaţa lor familială ar fi mai fericită. Nu! Secretul fericirii familiale este să îl laşi pe Dumnezeu, a treia parte din contractul de căsătorie, să aibă dreptul Lui corespunzător în casă. Fă pace cu El, apoi poţi să fii un adevărat împăciuitor în casă.

Rugăciunea zilei:

Ajută-mă să fiu un împăciuitor în relaţiile mele cu cei pe care îi iubesc, Doamne. Fie ca întotdeauna să Te caut pe Tine, Prinţul Păcii.

Sursa: BillyGraham.org

You may also like...