Devoţionalul zilei: “Multele noastre binecuvântări”

1,185 vizualizari

“Domnul ne va da şi fericirea, şi pământul nostru îşi va da roadele.”
Psalmul 85:12

iStock_000004705804XLarge-1024x689

Marea prosperitate economică şi materială de care ne bucurăm astăzi în Statele Unite este un dar din mâna Lui Dumnezeu. Biblia ne spune că bunătatea Lui Dumnezeu ar trebui să ne ducă la pocăinţă. Toate aceste binecuvântări materiale sunt daruri de la Dumnezeu, date cu scopul ca noi să ne smerim, să cădem în genunchi înaintea Lui şi să chemăm numele Său. Ar trebui să îi mulţumim Lui Dumnezeu şi pentru binecuvântările spirituale care sunt dincolo de puterea de descriere a limbii umane.

Aici în America de Nord noi încă avem libertatea de închinare. În multe părţi din lume credincioşii nu se pot aduna împreună, nu pot vorbi de convingerile lor religioase din cauza regimurilor totalitare. Aici în America de Nord noi avem Biblia peste tot. Avem oportunitatea să predicăm. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o mie şi una de binecuvântări spirituale. În zile de nesiguranţă şi confuzie, ca acelea prin care trecem acum, acestea sunt daruri care merg dincolo de puterea noastră de înţelegere; totuşi, acestea sunt darurile Lui Dumnezeu care devin ale noastre atunci când îL primim pe Fiul Său ca Domn şi Mântuitor.

Rugăciunea zilei:

Atotputernicule Dumnezeu, îţi mulţumesc pentru toate binecuvântările care le reverşi pe acest pământ – şi în mod special îţi mulţumesc pentru libertatea de a mă închina Ţie şi să citesc Biblia, fără teamă de persecuţie.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...