TRIPLĂ sărbătoare la Biserica „Sfânta Treime” din Chişinău (VIDEO)

6,898 vizualizari

DSC08440

Binecuvântate şi bucurie mare a trăit duminică, 7 iunie, Biserica „Sfânta Treime” din Chişinău. La cea de-a 19-a aniversare de la primul botez oficiat în cadrul Bisericii locale, familia „Sfânta Treime” a sărbătorit tot prin botez. Al treilea motiv de bucurie a fost părtăşia la masa Domnului.

DSC08541

Familia “Sfânta Treime” a mulţumit pentru toate binecuvântările revărsate de Dumnezeu în aceşti 19 ani şi au povestit din amintirile primilor paşi făcuţi prin credinţă. Primul botez al Bisericii a avut loc în lacul din Parcul Valea Trandifirilor împreună cu Biserica “Speranţa” din Chişinău. Pe atunci Biserica locală nu avea o clădire. Astăzi, după 19 ani, privind în urmă la binecuvântările revărsate peste ei ca şi familie, la clădirea frumoasă şi oportunităţile pe care le au ca şi Biserică Baptistă în sectorul Botanica, nu rămâne decât să perseverăm în împărtăşirea bucuriei mântuirii şi Vestirii Evangheliei ca numărul celor răscumpăraţi să crească de la an, la an.

DSC08569

La bucuria Bisericii s-au alăturat oaspeţi din mai multe biserici din Chişinău, printre care: fanfara Bisericii „Izvorul Vieţii”, misionarul Marius Simionaş şi episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova, Ion Miron. În mesajul său pentru noii convertiţi, episcopul Ion Miron a îndemnat tinerii să fie perseverenţi în cunoaşterea Scripturilor şi voii lui Dumnezeu în viaţa lor. Să îşi păzească tinereţea curată, să se protejeze de influenţa internetului şi a prietenilor.

fanfara izvorul vietii

Noii membri în familia Bisericii au ales să meargă pe calea Domnului din fragedă tinereţe. Mărturiile lor au adus încurajare şi bucurie pentru membrii de toate vârstele. Aceştia au mărturisit că au cunoscut pe Domnul şi sunt gata să Îl urmeze şi să Îl mărturisească prin trăirea lor până vor ajunge în veşnicii.

DSC08586

Sărbătoare a culminat cu părtăşia tuturor la Masa Domnului, unde prin frângerea pâinii am mărturisit că Domnul Isus s-a născut, a murit şi a înviat ca să ne elibereze din robia păcatului şi să ne asigure un loc în veşnicie.

DSC08591

Vă îndemnăm să participaţi la bucuria Bisericii „Sfânta Treime” urmărind mărturiile video înregistrate duminică.

You may also like...