PARTICIPĂ la Ziua Internaţională de Evanghelizare VIDEO

1,505 vizualizari

1

La Ziua Internaţională de Evanghelizare milioane de creştini din lumea întreagă s-au implicat şi au împărtăşit Evanghelia cu oameni din stradă. Mai mult de 30 milioane de pliante au fost distribuite. Sute de mii de oameni au decis să îl urmeze pe Hristos. Multe biserici şi organizaţii au lucrat împreună pentru succesul acestei zile.

Milioane de creştini au împărtăşit Evanghelia pentru prima dată în viaţa lor şi continuă să o facă după ziua internaţională de evanghelizare. În Mexico City, 45 de membri ai unei biserici au mers să împărtăşească Evanghelia, unii pentru prima dată, şi ca rezultat 198 oameni l-au primit pe Isus. După Z.I.E. în 2013, 5.4 milioane de case în Nepal au primit Evanghelia, în 2014 6.400 biserici au lucrat împreună pentru întreaga naţiune – 76.000 de noi membrii în biserici. Adiţional la evanghelizarea personală, predicăm pe stradă, cântăm, facem vizite la spital, în orfelinate, etc.

Fiecare organizaţie misionară şi biserică se poate alătura pentru ca milioane de creştini să se mobilizeze, să meargă şi să spună mulţimilor vestea Evangheliei. Este secerişul tău!

Scopul Zilei Internaţionale de Evanghelizare (Z.I.E.) este că fiecare creştin să devină martor a lui Isus şi să ducă Evanghelia altora, să integreze noi credincioşi în biserică.

Este uşor! Fiecare creştin poate participa. Noi toţi suntem chemaţi să îi fim martori şi să dăruim ceva. Oricine poate împărtăşi despre Dumnezeu în felul lui. Este nevoie doar de dorinţă.

Este un început important! Aproximativ 90% din biserici nu împărtăşesc Evanghelia în mod regulat. Ziua Internaţională de Evanghelizare poate fi începutul unui stil de viaţă evanghelist pentru mulţi credincioşi; să spună despre Isus zilnic, săptămânal şi lunar.

Citeşte mai mult pe ŞtiriCreştine.ro

You may also like...