Conferința Națională: “Înnoirea spirituală a slujitorului” 2015

1,402 vizualizari

IMG_6636

În perioada 13-14 martie, Uniunea Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova invită pastorii, diaconii şi liderii de tineret împreună cu soţiile lor la Conferinţa Naţională cu genericul: “Înnoirea spirituală a slujitorului”.

Evenimentul va fi găzduit de Biserica “Betel” din or. Chişinău, cu adresa: sectorul Poşta Veche, str. Vasile Badiu 31. În calitate de vorbitori sunt invitaţi: Vitalie Corcevschi, Livius Percy din SUA, Otniel Bunaciu din România şi Franz Thiessen din Kazahstan.

Ne rugăm ca această conferinţă să aducă un suflu nou în bisericile din ţara noastră. Totodată, ne rugăm ca prin mesajul ce va fi predicat, slujitorii să fie motivaţi la înnoirea minţii, credinţei şi vieţii de rugăciune, care ulterior să transmită această schimbare spre bine şi în bisericile locale unde slujesc.

Pentru buna organizare şi desfăşurare a evenimentului este nevoie de implicarea dvs. Doritorii de a participa la conferinţă sunt rugaţi din timp:
– Să vă înscrieţi în listele de participare la păstorii responsabili din comunitatea dvs.
– Cei care aveţi nevoie de cazare să anunţaţi secretara Uniunii la numărul de telefon: 022 296701.

În pauzele de cafea şi prânz, participanţii vor putea face cunoştinţă cu materiale şi proiecte ale diferitor misiuni creştine care sunt în parteneriat cu UBCEB.

Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta în mod particular.

Urmăriţi pagina “Anul Înnoirii Spirituale” de la secţiunea ACTUAL pentru a fi la curent cu toate evenimentele dedicate acestui motto. De asemenea, vă invităm să vă abonaţi la fluxul de ştiri de pe site-ul oficial Baptist.org.md

You may also like...