Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “Știință și religie”

“El descoperă ce este adânc și ascuns; El știe ce este în întuneric și la El locuiește lumina.”
Daniel 2:22

daily10031

Adevărul este că știința și credința se completează una pe cealaltă, și nu există nici un conflict între adevărata știință și adevărata religie. Împreună acestea dau cea mai bună fundație pentru o credință totală și curajul pentru viața de zi cu zi. Atunci când Galileo, tatăl științei moderne, a descoperit că pământul se învârtește, în loc ca soarele să se învârtă în jurul acestuia, unii lideri religioși au fost foarte deranjați, fiindcă ei aveau altă teorie. Dar pănâ la urmă ei au fost convinși.

De atunci noi știm cu bucurie că adevărata știință este compatibilă cu o credință religioasă adâncă. Așa că creștinismul este ceea ce am putea numi supra-științific. Există drumuri dincolo de știință care duc la adevăr. Isus Cristos este Maestrul adevărului spiritual, și El ne împarte aceste adevăruri și nouă, atunci când dezvoltăm o relație cu El.

Rugăciunea zilei:

Mulțumesc, Tată, pentru descoperirea dragostei Tale, atunci când L-ai dat pe singurul Tău Fiu să moară pentru mine. Nimic din ce va descoperi vreodată știința nu va depăși miracolul divin!

Sursa: Billy Graham.org