Devoționalul zilei: “Luptele vieții”

1,032 vizualizari

“El a purtat păcatele noastre în trupul Său pe lemn…”
1 Petru 2:24

iStock_000017254683Small

Toată viața este o luptă – aceasta este natura lucrurilor. Doctorii ne spun că chiar și în trupul nostru fizic se duce o bătălie pentru supremație. Bacteriile din sângele nostru duc un război continuu împotriva germenilor dușmani. Celulele roșii luptă cu celulele albe constant, într-un efort să mențină viața în corp. O bătălie se duce și pe tărâmul spiritual.”Noi avem de luptat”, spune Biblia, ”împotriva duhurilor răutății acestei lumi.” Întunericul urăște lumina. Am un câine care mai degrabă ar mesteca o bucată mucegăită decât să aibă cea mai bună și curată mâncare. Nu se poate abține – asta e natura lui.

Oamenii nu se pot abține să nu răspundă la obscenități, desfrânări și la ticăloșii. Le va fi greu să reacționeze altfel până nu vor fi născuți din nou. Și până ei nu vor fi schimbați de puterea Lui Cristos, ei vor fi în dușmănie față de cei asociați cu Cristos.

Rugăciunea zilei:

Când mă gândesc la lucrarea care a făcut-o Isus pe acest pământ – care a dus la sacrificiul Său suprem – mă rog ca toată munca mea de azi să Te glorifice, dragul meu Salvator.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...