Devoţionalul zilei: “Cine este El?”

974 vizualizari

“…au nesocotit Cuvântul Domnului…”
Ieremia 8:9

truth

Apostolul Pavel a întrebat odată: “Cine eşti Tu, Doamne?”. Aceasta este o întrebare pe care fiecare dintre noi trebuie să o confruntăm. Dacă Isus a pretins că este Fiul Lui Dumnezeu, ştiind că nu este, atunci El a fost un înşelător, cel mai mare mincinos care a fost vreodată în lume. Dacă credea că este Dumnezeu şi nu îşi dădea seama, atunci a fost un caz de afecţiune mintală. Dar dacă a fost Cel care pretindea că este, atunci El este pe bună dreptate Domnul vieţii noastre. Ce ne ţine din a-L recunoaşte pe acest Cristos, dacă El este Cel care ne spune Biblia că este?

Fiecare dintre noi trebuie să se confrunte cu întrebarea pe care a pus-o Pilat:’’Ce să fac cu acest Isus care este numit Cristos?’’ Pilat şi-a spălat mâinele şi a zis că nu va avea nimic de a face cu Isus, dar Dumnezeu nu ne lasă aşa. Noi trebuie să spunem “da” sau “nu”. Putem să ne batem joc de Isus, putem să îL respingem, putem să îL neglijăm – sau putem să îL primim.

Rugăciunea zilei:

Doamne Isuse, cu atât de mulţi oameni care Te resping, scoate din mine orice lucru care ar face pe alţii să Te primească ca Domn şi Salvator.

Sursa: Billy Graham.org

You may also like...