Nevoi de rugăciune,  Slides,  Ştiri interne

Donează viaţă prin RUGĂCIUNE! Micuţul Ruslan Ibrian după un an de viaţă în REANIMARE

SAM_0364

A trecut un an şi o lună de când micuţul Ruslan Ibrian a văzut lumina zilei. Din păcate, cele 13 luni de viaţă le-a petrecut în mare parte în secţia de reanimare a Insistutului Mamei şi Copilul. De atunci, au trecut prin multe încercări şi minuni, iar acum familia Ibrian trece printr-o nouă criză în care este nevoie să fim alături prin rugăciune şi acţiune.

În această noapte, Ruslan s-a făcut dintr-o dată de culoarea neagră, iar mama sa Ana s-a speriat că îl pierde. Cu mare greu medicii au reuşit să stabilizeze situaţia şi acum se simte mai bine, dar starea lui rămâne în continuare incertă.

Amintim că timp de mai multe luni, medicii nu au putut stabili un diagnostic real pentru Ruslan. Părinţii au cheltui mii de dolari pentru analize ADN la laboratoare genetice din Rusia, România, Germania. Problema copilului se manifestă printr-o pneumonie acută şi incapacitate fizică de a respira cu propriile forţe. Potrivit medicilor, micuţul nu are unele funcţii precum capacitatea de scuipa, strănuta de sine stătător, ceea ce împiedică curăţarea organismului de macrotă. Acum o lună în urmă, medicii au depistat un virus foarte puternic, care îi provoca febră şi instabilitate. Nici un medicament nu mai avea efect asupra lui.

În luna aprilie, familia a trăit o nouă minune. Timp de 20 de zile micuţul nu a avut deloc febră, iar câteva zile a fost deconectat de la aparat. Pentru că starea lui s-a îmbunătăţit cât de cât a fost transferat în salon cu mămica lui şi putea să respire mai mult timp singur, fără ajutorul aparatelor. Acum situaţia din nou s-a înrăutăţit şi este nevoie de susţinere în rugăciune.

În urma apelurilor făcute de pastorul bisericii locale din care fac parte şi a informaţiei difuzate pe site-ul uniunii, o familie din străinătate vrea să întindă o mână de ajutor familiei Ibrian. Se caută posibilitatea de a găsi o clinică potrivită, care ar putea oferi un tratament adecvat pentru problema lui Ruslan. La această etapă familia aşteaptă un răspuns la diagnosticul dat de medicii din Moldova.

10860354_342027192643381_1860990747_o

Cunoaşte-ţi mai multe detalii despre povetea lui Ruslan Ibrian din articolele anterioare:

Donează viaţă prin rugăciune! Ruslan Ibrian se află între viaţă şi moarte

Donează viaţă prin rugăciune! Ruslan la opt luni de viaţă petrecute în reanimare

Vă rugăm să vă rugaţi în continuare pentru familia Ibrian. Totodată, implicaţi-vă cu vizite la spital. În asemenea momente, grija frăţească şi cuvintele de încurajare sunt acut de necesare.

  • Pentru vindecarea lui Ruslan și protecția lui
  • Pentru întărirea fizică și spirituală a părinților Ana şi Mircea
  • Pentru elucidarea exactă a problemei și găsirea soluției pentru boala micuțului
  • Pentru medicii care îl tratează, să vadă minunile Domnului prin vindecarea lui
  • Pentru situația lor financiară şi posibilitatea de a fi tratat peste hotare
  • Pentru vindecarea tuturor copiilor care se nasc și se tratează la Institutul Mama și Copilul

Dacă doriţi să vă implicaţi în binecuvântarea acestei familii, vă rugăm să ne contactaţi în privat:

068685682

uniuneabaptistamd@gmail.com