Nevoi de rugăciune,  Ştiri externe

Franklin Graham va vizita 50 de state în cadrul unui tur de Evanghelizări: “Decision America Tour” 2016

26240 Evanghelistul Franklin Graham plănuiește să viziteze 50 de state americane în 2016, motivând Creștini să-și trăiască credința. Marți seara, Franklin Graham a anunțat că anul viitor v-a porni într-un tur prin 50 de state ale Americii, anunţă Crossmap.com

America are probleme. La vârsta de 62 de ani, am trăit destul ca să înțeleg că nici Democrații și nici Republicanii nu pot conduce țara aceasta; răspunsul nu este un politician sau un partid politic. Singura speranță pentru această țară este Dumnezeul Atotputernic și Fiul Său Isus Hristos.

Anul viitor plănific să călătoresc prin toate cele 50 de state ca să conduc mitinguri de rugăciune – noi numim asta Decision America Tour 2016. Doresc să provoc creștinii ca să-și trăiască credința lor cu mult curaj și să se roage pentru națiunea noastră și liderii ei. Vreau să încurajez creștinii să iasă la vot, si să-și dea voturile pentru candidații care susțin principiile biblice.

Doresc să îndemn insistent Creștinii să candideze la o funcție publică de orice nivel – local, de stat și federal. Noi nu vom favoriza nici un candidat politic, ci eu voi proclama adevărul Evangheliei Lui Dumnezeu în fiecare stat. Cu mai multe detalii vom reveni mai târziu. Sper că veți începe să vă rugați cu noi chiar acum pentru această lucrare.

Despre Franklin Graham

Franklin Graham slujeste ca şi președinte și CEO la Asociația Evanghelică Billy Graham și la organizația Creștină internațională de ajutor și evanghelizare Punga Samariteanului. Ca și vorbitor și autor, Franklin abordează în mod regulat problemele morale și sociale, provocând creștinii să facă o deosebire în lume. El a predicat la mai mult de 8.1 milioane de oameni în orașe din Johannesburd, Africa de Sud până în Tupelo, Mississippi.

Prin organizațiile pe care le conduce, Franklin a acordat un ajutor esențial presoanelor afectate de crize precum atacul terorist de la 11 septembrie 2011, războiul civil din Sudan și dezastrele naturale variind de la tusnami-ul din Asia de Sud, până la cutremurele masive din Haiti, China și Japonia.

Tradus de Alexandru Tornea