Anul Înnoirii Spirituale,  Slides,  Ştiri interne

31 ianuarie – Zi de Post și Înnoire Spirituală pentru slujitorii din regiunea Chișinăului

15md

Anul Înnoirii Spirituale aduce cu sine un şir de evenimente înălţătoare ce au menirea să ne apropie de Dumnezeu, să reînnoiască relaţia noastră cu Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt. Ultima sâmbătă din ianuarie, slujitorii din regiunea de Chişinău se adună în post şi rugăciune pentru reînnoire spirituală.

Pe 31 ianuarie, biserica “Betania” găzduieşte un eveniment special pentru pastori, lideri de tineret, predicatori şi diaconi. La eveniment sunt invitaţi toţi slujitorii din biserici din Chişinău şi suburbiile dimprejur.

Conducerea Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova îndeamnă toţi creştinii să stăruie în rugăciune pentru înnoirea spirituală a inimilor noastre cu bucuria mântuirii, dragostea dintâi, sete după Cuvântul Lui şi o dorinţă fierbinte de a ne dedica slujirii Lui.

Noi credem că prin pocăinţă şi perseverenţă în sfinţenie, Dumnezeu poate transforma viaţa noastră tot mai asemenea Fiului Său, devenind sfinţi şi un bun exemplu pentru cei din jur.

Un apel special lansăm pastorilor, pentru care ne rugăm în această lună, să pregătească mesaje cu motivaţie la înnoire spirituală. Chemăm toţi creştinii din comunitatea noastră să postească şi să se roage ca Dumnezeu să reînnoiască vieţile noastre.

Tot mai multe ştiri din lumea întreagă ne confirmă din nou şi din nou că revenirea Domnului Isus este foarte aproape. De aceea, haideţi să stăruim ne pregătim pentru măreaţa întâlnire cu El.

În luna ianuarie ne rugăm pentru binecuvântarea şi protecţia liderilor spirituali: pastori, diaconi, misionarii, liderii de tineret. În mod special ne vor ruga ca fiecare slujitor să poată avea măcar un ucenic, pe care să îl pregătească ca tânăr slujitor pentru câmpul Evangheliei.

Mai multe motive de rugăciune pentru slujitori vedeţi la Ştafeta Rugăciunii. Mai multe detalii despre “Anul Înnoirii Spirituale” vedeţi la pagina ACTUAL.