RO / RU

ULTIMELE bilete la Concertul Naţional: „O viaţă mai bună” 2017!

484 vizualizari

bilete

Atenţie, evanghelistul Sammy Tippit a ajuns în siguranţă la Chişinău şi echipa a plecat spre Bălţi. Între timp la Chişinău, biletele pentru ziua de sâmbătă s-au epuizat, iar pentru duminică au rămas doar câteva locuri. Pe ultima sută de metri, vă provocăm să nu pierdeţi, cea de-a V-a ediţie a Concertului Naţional: „O viaţă mai bună”!

Sâmbătă şi duminică, 20-21 mai, pe scena Palatului Naţional vor evolua interpreţii: Daniel şi Adina Crăciun din România, Darina Coceanji din Ucraina, Nicolae Tacu, legendara trupă „Nabat” şi grupul „Bojie Prikosnovenie” din Republica Moldova.

Ambele evenimente încep la ora 18:00. Amintim că fiecare participant trebuie să cumpere minim 2 bilete şi să vină la concert cu un prieten care nu a mai participat niciodată la un astfel de eveniment. Un bilet costă doar 20 de lei, pachetul are un preţ simbolic de 40 de lei.

Bilete puteţi achiziţiona pe platformele online AFISHA.MD şi iTicket.MD sau la următoarele numerele de telefon: 068732550 şi 079800324.

Nu pierdeţi cea de-a V-a ediţie a Concertului Naţional: „O viaţă mai bună”! Oferă ocazia prietenilor tăi să asculte un mesaj şi muzică pentru suflet. Lasă-i să guste din viaţa mai bună pe care o avem în Dumnezeu!

 

You may also like...