Anunțul evenimentelor,  Nevoi de rugăciune,  Ştiri externe

Echipa ŞtiriCreştine.ro lansează proiectul “30 de zile de Rugăciune pentru lumea Musulmană” 2016

mock-up-1

De patru ani, echipa de voluntari a Agenţiei Naţionale de Ştiri Creştine din România traduce şi distribuie Ghidul: “30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană”. Este unul din proiectele de suflet la care se munceşte enorm de mult. Ce presupune acest proiect? 

“30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană” este un proiect internaţional care se desfăşoară concomitent în peste 30 de ţări anual în perioada Ramadanului. În 2016, postul islamic Ramadan se va desfăşura în perioada 06 iunie-05 iulie.

Situația internațională în care ne aflăm, a împărțit lumea în două tabere. Pentru noi creştinii ar trebui să fie un impuls spre mai multă rugăciune. E ceea ce putem și ar trebui să facem în primul rând. În ciuda acestei situații Dumnezeu lucrează cu putere în lumea musulmană. Aceasta se datorează și rugăciunilor pe care creștinii le înalță în aceste vremuri.

Prima distribuire a Ghidului: “30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană” în varianta tipărită a fost în 2012. În 2016, echipa ŞtiriCreştine.ro intenţionează să tipărească un tiraj de 1000 de exemplare. Costul unui ghid ajunge la 1 euro. Cei care înţeleg nevoia acestei lucrări şi vor să se implice financiar, puteţi contribui la tipărirea şi distribuirea acestui ghid, prin contribuţia personală.

Pentru mai multe detalii, accesaţi ŞtiriCreştine.ro