Anul Înnoirii Spirituale,  Galerie Foto,  Slides,  Ştiri interne

DESCHIDEREA Conferinţei Pastorale: “Înnoirea Spirituală în viaţa de rugăciune a slujitorilor” FOTO

Conferinta Pastorala Rug 2015 (56)

Peste 450 de participanţi au fost înregistraţi la cea de-a III-a Conferinţă Pastorală din 2015 cu tema: “Înnoirea Spirituală în viaţa de rugăciune a slujitorului”. Fiecare moment de închinare şi ascultare a Cuvântului lui Dumnezeu este încheiat cu momente de rugăciune în grupe mici a câte 2-3 perosane.

Conferinta Pastorala Rug 2015 (11)

La eveniment particpă păstori, diaconi, lideri de tineret alături de soţiilor lor şi studenţii Universităţii “Divitia Gratiae”. Timp de două zile Biserica “Betel” din Chişinău găzduieşte o părtăşie bazată pe multă rugăciune. Două zile de mijlocire, mulţumire, cercetare şi înnoire spirituală în părtăşia cu Dumnezeu prin rugăciune.

Conferinta Pastorala Rug 2015 (60)

Evanghelistul Sammy Tippit se află de 6 zile la Chişinău. Cu o zi înainte de deschidrea Conferinţei Pastorale, Sammy Tippit s-a îmbolnăvit subit. Acesta a făcut un apel pe pagina personală de facebook prin care a cerut susţinerea prietenilor în rugăciune:

“Am nevoie de rugăciunile voastre. Îmi stau în faţă două evenimente importante. Joi şi vineri sunt programat să predic la pastorii şi liderii spirituali din Republica Moldova, iar sâmbătă şi duminică, împreună cu Bisericile Baptiste din Chişinău vom sărbători Ziua Mulţumirii. Am nevoie de puterea lui Dumnezeu şi protecţia Lui asupra mea. Rugaţi-vă ca El să reînnoinească puterea mea şi să facă cunoscut prin mine puterea Lui. Rugaţi-vă pentru trezire şi înnoire spirituală. Rugaţi-vă pentru slava lui Dumneze în viaţa slujitorilor care vor participa la această conferinţă. Ştiu că Dumnezeu poate şi vrea să facă lucruri mari în viaţa noastră”, a notat evanghelistul Sammy Tippit.

Conferinta Pastorala Rug 2015 (3)

Prin cântare au slujit leviţii: Alexandr Popov, Marin Pavliuc şi Costel Macari. Prima sesiune şi momentul de rugăciune a fost dedicat proclamării, închinării şi venerării lui Dumnezeu. A doua sesiune a fost o provocare la rugăciune pentru ca Dumnezeu să coboare şi să copleşească cu prezenţa Sa ţara noastră – Republica Moldova.

Conferinta Pastorala Rug 2015 (8)

După masă urmează încă două sesiuni şi momente de rugăciune, alături de Sammy Tippit. Prima zi din Conferinţa Pastorală: “Înnoirea Spirituală în viaţa de rugăciune a slujitorului” se va încheia cu un serviciu comnu de închinare pentru toate Bisericile Baptiste din Chişinău, care va începe de la ora 19:00 la Biserica “Betel”.