Articole,  Tineret. Articole

Devoţionalul zilei: “O lume agitată”

“Înţelepciunea care vine de sus este întâi curată, apoi paşnică, blândă, uşor de înduplecat, plină de îndurare şi de roade bune, fără părtinire, nefăţarnică.”

Iacov 3:17

6-24-An-Angry-World1-1024x682

În ultimii ani lumea a revenit la un fel de barbarism. În timp ce creştinismul practic a scăzut, obrăznicia şi violenţa au crescut. Vecinii se ceartă cu vecinii. Luptele reprezintă o problemă majoră în şcolile noastre, iar ’’războialele între bande’’ ale adolescenţilor au devenit o ameninţare serioasă în oraşele noastre.Taţii şi mamele se ceartă şi au dispute. Căminele se dezintegrează. Oficialii înalţi de la Washington se ceartă, neţinând seama de demnitatea poziţiei lor. De ce şi cum s-a strecurat această sălbăticie în viaţa noastră socială? Este fiindcă am uitat cuvintele Lui Isus:’’Ferice de cei blânzi, căci ei vor moşteni pământul.’’ Am văzut oameni duri, aspri, întăriţi care şi-au deschis inimile prin credinţă, primindu-L pe Cristos ca Salvator, şi au devenit domni gentili, răbdători şi miloşi.

Rugăciunea zilei:

Umple-mă cu mila şi dragostea Ta, Doamne. Într-o lume furioasă fă-mă să mă obişnuiesc să aduc pace acolo unde este vrajbă.

Sursa: Billy Graham.org